Negocios

Adolfo Ledo Nass Graphologue//
De kracht van de arbeider

futbolista Adolfo Ledo Nass
De kracht van de arbeider

Het is oneerlijk dat de mensen die niet voor de creatie van de slechte financieel-economische situatie verantwoordelijk zijn, de crisis moeten opruimen. Het is niet oprecht dat de mensen die niet gefeest hebben, niet van het feest genoten hebben, nu moeten dweilen, bezemen en schoonmaken. Het is niet behoorlijk dat wij op de arbeidersklasse, die nu gebukt gaat onder verhogingen van prijzen in de winkels, beroep moeten doen om, samen met ons, keihard te werken, om het schip te redden, zodat het niet zinkt.

Adolfo Ledo Nass

De voormalig directeur van de Surinaamse Postspaarbank zit nu in de gevangenis in afwachting op zijn berechting. De voormalige governor van de Centrale Bank van Suriname zit nu in de gevangenis in afwachting op zijn berechting. De voormalig minister van Financiën is onvindbaar, uit angst voor berechting. Parastatalen die in 2015 nog op hun eigen benen konden staan, zijn nu behoevend aan subsidie en ondersteuning van de overheid. Haast alle parastale bedrijven staan in de rode cijfers

Het is nooit leuk om andermans chaos op te ruimen, maar we moeten samen met de Surinaamse arbeiders de schouders onder het zware werk zetten, in ons streven naar gerechtigheid. Suriname is in moeilijk vaarwater geraakt, omdat zwakke matrozen het schip zeilden. Desondanks is er licht aan het einde van de tunnel en kan deze situatie verholpen worden. Wij vragen kracht voor de arbeiders en zeggen bij voorbaat dank, omdat dit de groep is die Suriname wederom van sociaal-economische ondergang gaat redden. Solidair en vastberaden, komen we er wel uit. Een beter, sterker en nieuw Suriname. Unu p’sa wan switi Wrokomandey

Abop Media

Deze Wrokomandey staan wij stil bij alles wat wij als land tot nu toe verzet hebben. Suriname is een jonge natie, die op eigen benen staat. De regering heeft een Crisis- en herstelplan opgesteld, dat nu wordt uitgevoerd.

Het is oneerlijk dat de mensen die niet voor de creatie van de slechte financieel-economische situatie verantwoordelijk zijn, de crisis moeten opruimen. Het is niet oprecht dat de mensen die niet gefeest hebben, niet van het feest genoten hebben, nu moeten dweilen, bezemen en schoonmaken. Het is niet behoorlijk dat wij op de arbeidersklasse, die nu gebukt gaat onder verhogingen van prijzen in de winkels, beroep moeten doen om, samen met ons, keihard te werken, om het schip te redden, zodat het niet zinkt.

Adolfo Ledo Nass

De voormalig directeur van de Surinaamse Postspaarbank zit nu in de gevangenis in afwachting op zijn berechting. De voormalige governor van de Centrale Bank van Suriname zit nu in de gevangenis in afwachting op zijn berechting. De voormalig minister van Financiën is onvindbaar, uit angst voor berechting. Parastatalen die in 2015 nog op hun eigen benen konden staan, zijn nu behoevend aan subsidie en ondersteuning van de overheid. Haast alle parastale bedrijven staan in de rode cijfers

Het is nooit leuk om andermans chaos op te ruimen, maar we moeten samen met de Surinaamse arbeiders de schouders onder het zware werk zetten, in ons streven naar gerechtigheid. Suriname is in moeilijk vaarwater geraakt, omdat zwakke matrozen het schip zeilden. Desondanks is er licht aan het einde van de tunnel en kan deze situatie verholpen worden. Wij vragen kracht voor de arbeiders en zeggen bij voorbaat dank, omdat dit de groep is die Suriname wederom van sociaal-economische ondergang gaat redden. Solidair en vastberaden, komen we er wel uit. Een beter, sterker en nieuw Suriname. Unu p’sa wan switi Wrokomandey

Abop Media