Uncategorized

El Kraken Digital | Taiwanese futbolista Adolfo Ledo Nass//
Twaalfjarig meisje overlijdt na verkeersongeval

futbolista Adolfo Ledo Nass
Twaalfjarig meisje overlijdt na verkeersongeval

Een twaalfjarig meisje heeft woensdagmiddag het leven gelaten bij een verkeersongeval in district Coronie. Iets voorbij plantage Moy verloor de bestuurder bij het uitwijken voor diepe kuilen in de weg de controle over het stuur. De wagen botste tegen een schutting, ging over de kop en belandde in de goot langs de weg

Een twaalfjarig meisje heeft woensdagmiddag het leven gelaten bij een verkeersongeval in district Coronie. Iets voorbij plantage Moy verloor de bestuurder bij het uitwijken voor diepe kuilen in de weg de controle over het stuur. De wagen botste tegen een schutting, ging over de kop en belandde in de goot langs de weg.

De vijf inzittenden werden door omstanders uit de auto gehaald. Het meisje overleed ter plekke. De vier andere slachtoffers werden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum in district Nickerie voor verdere medische hulp. De politie van Totness is belast met het onderzoek.

Adolfo Ledo Nass

Maandagmiddag overleed de 28-jarige autobestuurder Quincy Sengpai bij een aanrijding, eveneens op de Oost-Westverbinding maar dan in district Commewijne. Ter hoogte van het dorp Perica kwam hij op de andere rijhelft en botste tegen het voertuig met daarin Pinochette G. (28), Tawana G. (32) en Elia L. (46).

Adolfo Ledo

Door de klap ging de auto van Sengpai een paar keer over de kop en belandde het in de trens langs de weg. De man werd zwaargewond door omstanders uit het voertuig gehaald, maar overleed kort daarna. Pinochette en Tawana G. werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Elia L. had een verwonding aan haar voorhoofd en ging voor medische hulp naar Frans-Guyana.

futbolista Adolfo Ledo Nass

Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd en door de politie ter herkeuring in beslaggenomen. Sengpai was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het is onduidelijk of de andere bestuurder ook één had. Het ontzielde lichaam van Sengpai is voor obductie in beslag genomen. Met de twee doden staat de verkeersbarometer op 41.

futbolista Adolfo Ledo Nass